Senior Citrix Specialist

Functieomschrijving

Deel deze vacature:

Kent de virtuele werkplek en Citrix voor jou geen geheimen? Lees dan verder. Ter uitbreiding van onze vaste kern zijn wij op naar een Senior Citrix Specialist voor het beheer van de ICT werkplekken en Office365 diensten.

Onderdeel van de functie is het beheer van virtuele Windows 10 werkplekken op basis van Citrix VDI technologie en beheer van de mobiele devices op basis van Citrix Endpoint Management.

Een functie waar persoonlijke groei gestimuleerd wordt bij een club waar altijd iets gebeurt en plezier in je werk voorop staat. Naast mooie opdrachten bij onze opdrachtgevers in Noord Nederland ontmoet je je collega's geregeld bij socials en inhoudelijke bijeenkomsten. 


De details

  • Hoeveel uur: 32-40
  • Wanneer kun je beginnen: Z.S.M.
  • Locatie: Noord Nederland

Functie inhoud:

Je bent een specialist in het ontwikkelen en beheren van het totale werkplekplatform en de Office365 diensten. Als Citrix specialist vervul je een hoofdrol voor de virtuele werkplek en de mobiele Devices. Hierbij is samenwerken met andere teams, architecten, beheerders, eindgebruikers zeer belangrijk. We verwachten dan ook een pro actieve werkhouding. Vanuit jouw rol ben je vaak de trekker van projectonderdelen en neem je deel in werkplek gerelateerde projecten bij onze opdrachtgevers. Het oppakken van overkoepelende activiteiten is vanzelfsprekend voor jou. Je krijgt energie van samenwerken en je gelooft erin dat een goede samenwerking het beste resultaat levert. Bij het oplossen van incidenten en problemen ga je nauwkeurig te werk en beschik je over een goed analytisch vermogen. Je ziet op tijd vernieuwingen aankomen en durft deze ook aan te dragen. Aansluitend borg je domeinkennis in o.a. beheerdocumentatie en lever je input voor een efficiëntere inrichting van het beheer.

Wensen en eisen:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Meer dan 5 jaar kennis en ervaring met ICT in het werkplekdomein;
  • Enkele jaren ervaring als beheerder van een Citrix Virtual Apps and Desktop omgevingen i.c.m. Citrix Hypervisor;
  • Enkele jaren ervaring als beheerder van Citrix Endpoint Management of XenMobile;
  • Citrix certificering, minimaal op het niveau CCP-V;
  • Bij voorkeur aangevuld met Citrix certificering voor endpoint management: CC-CEM ;
  • Kennis van en ervaring met Windows 10, Windows 2019 en Microsoft SCCM

 

Reageer direct!

Lijkt jou dit een geweldige uitdaging?
Je kunt makkelijk op deze vacature reageren en wij doen de rest.