Ethical Hacker

Functieomschrijving

Deel deze vacature:

Heb jij alle vijf seizoenen van mr Robot al meerdere keren gebinched en is de film War Games voor jou een mijlpaal in de filmgeschiedenis? Dan pas jij uitstekend binnen ons team van Security Specialisten. Binnen dit team zoeken we versterking om onze opdrachtgevers te helpen bij hun security-vraagstukken. Kortom, ben jij de persoon die Nederland graag een stukje veiliger maakt en een passie heeft voor security? Dan zijn wij op zoek naar jou!


De details

  • Hoeveel uur: Full Time
  • Wanneer kun je beginnen: In overleg
  • Locatie: Noord Nederland

Wat je doet:

Je onderzoekt systemen, netwerken en applicaties. Zo breng jij kwetsbaarheden en dreigingen duidelijk in beeld. Met die opbrengst maak je risico’s inzichtelijk voor onze klanten.

Jij geeft onze klanten inzicht in de kwetsbaarheden, het risico en de mate van weerbaarheid, zodat zij de juiste maatregelen kunnen nemen. Jouw onderzoek zorgt voor het beste klantenadvies tegen cyberaanvallen. 

Wat je meebrengt:

Jouw securityprikkels staan constant aan. Waar je ook bent en wat je ook doet. Je speelt hackingcompetities en games zoals Capture the Flag.

Op de inhoud ben je onverslaanbaar, je bent analytisch sterk en communicatief overtuigend.

Ook kunnen we rekenen op jouw:

  • Hbo-werk- en -denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een functie die te vergelijken is met wat je bij ons gaat doen;
  • Benodigde certificeringen, zoals OSCP en OSCE
  • Kennis van OWASP, NIST, CIS of de wil om die kennis op te doen

Wat bieden wij:

Er is veel ruimte voor eigen ontwikkeling en groei. Dat geeft mogelijkheden. Voor nu en in de toekomst. Want in de cybersecuritywereld is geen dag zoals gisteren. Het begint pas. Wil jij aan de basis staan van de nieuwe mogelijkheden? Ontdek hoeveel impact jij hebt als ethical hacker bij de opdrachtgevers van AC Plus.

Reageer direct!

Lijkt jou dit een geweldige uitdaging?
Je kunt makkelijk op deze vacature reageren en wij doen de rest.