Recruiter IT

Functieomschrijving

Deel deze vacature:

Wegens uitbreiding van ons team, hebben wij een toffe vacature voor een IT Recruiter bij AC Plus Automatisering B.V. beschikbaar.


De details

  • Hoeveel uur: 32-40
  • Wanneer kun je beginnen:
  • Locatie: Haren

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol als Recruiter binnen een toonaangevend IT-bedrijf in Noord-Nederland?
AC Plus staat bekend om haar hoogwaardige dienstverlening en focus op zowel leuk werk als persoonlijke ontwikkeling.
Wij hechten grote waarde aan het centraal stellen van individuele wensen en ambities en streven ernaar onze medewerkers te empoweren.

Over AC Plus:
Wij zijn gespecialiseerd in de detachering van IT-specialisten die in vaste dienst zijn bij ons bedrijf. Wij leveren specialisten in Cloud-computing (Microsoft Azure), Cyber Security, AI oplossingen, Functioneel beheer en Procesmanagement. Tevens faciliteren wij een uitgebreid netwerk van freelancers voor de overige IT functies. Ons motto ‘De greppel ligt bij Meppel’ weerspiegelt onze visie op werkgebied; wij opereren exclusief in Noord-Nederland om reistijd te minimaliseren en work-life balance te optimaliseren. Kennisontwikkeling en professionele groei zijn speerpunten binnen onze organisatie.

Over de rol:
Als IT Recruiter ben je verantwoordelijk voor het aantrekken en begeleiden van IT-professionals naar gave projecten bij onze opdrachtgevers.
Je beheert het volledige recruitmentproces en werkt nauw samen met je collega’s en onze klanten. Je vermogen om zelfstandig te werken en beslissingen te nemen over je werklocatie, vakanties en professionele ontwikkeling wordt gewaardeerd en ondersteund.

Kopje thee of koffie doen?
Indien je interesse hebt, nodigen wij je van harte uit om contact op te nemen met Lieselotte of Ruurd.

Wij kijken uit naar een persoonlijke kennismaking en de mogelijkheid om je wellicht binnenkort te verwelkomen in ons team.

Reageer direct!

Lijkt jou dit een geweldige uitdaging?
Je kunt makkelijk op deze vacature reageren en wij doen de rest.