Citrix Workspace specialist

Het gaat hard met AC Plus Automatisering! Vanwege de structurele groei in diverse projecten bij onze opdrachtgevers in Noord Nederland zijn wij op zoek naar meerdere Citrix specialisten.

AC Plus helpt organisaties in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van virtuele werkplekconcepten. Wij geloven in een universeel werkplekconcept die onafhankelijk van device, plaats en tijd beschikbaar is. Een universeel ontwikkelde werkplek die de gebruiker een compromisloze beleving biedt in vormgeving, performance & beschikbaarheid maar ook veilig en schaalbaar is.

Onze overtuiging sluit naadloos aan bij de oplossingen van Citrix. Dat is waarom Citrix en
AC Plus een uitstekende relatie hebben opgebouwd waarin we veel investeren. Naast een actief beleid op educatie & ontwikkeling werken wij ook aan diverse Beta-projecten. Elk jaar gaan de Citrix specialisten van AC Plus naar de diverse Citrix events in Amerika gericht op kennisdeling, productontwikkeling & netwerken.

Functiebeschrijving

Als Citrix specialist adviseer jij onze opdrachtgevers in complexe vraagstukken gericht op architectuur, productiviteit en mobiliteit. Uiteraard vanuit de primaire focus op een compromisloze gebruikersbeleving, flexibiliteit en veiligheid. Ben jij ook enthousiast over onze overtuiging en de oplossingen van onze partner Citrix? Dan willen wij graag nader met jou kennismaken op onze bank in Tynaarlo.

Functie-eisen
  • een afgeronde opleiding op HBO werk- en denkniveau
  • een enthousiaste drive voor continue kennis- & productontwikkeling
  • een No-Nonsense instelling (niet voor niets met hoofdletters)
  • aantoonbare kennis en ervaring in de ontwikkeling van virtuele werkplekconcepten
  • aantoonbare kennis en ervaring met mobility concepten
  • Citrix CCA-V, CCA-N of CCP-V certificering
Arbeidsvoorwaarden

Een leuke, interessante baan, waarin jij de regie hebt over je eigen groeimogelijkheden binnen onze organisatie. We bieden goede arbeidsvoorwaarden in lijn met het functioneringsniveau binnen een hechte no-nonsense cultuur met een grote mate van zelfstandigheid.

Wij werken uitsluitend in Noord Nederland. Beperkte reistijd vinden we namelijk belangrijk. Zo blijft er voldoende tijd over voor gezin en recreatie. Een balans die onmiskenbaar is om goed te kunnen functioneren. Kennisontwikkeling is naast het werk(gebied) ook een speerpunt van
AC Plus. Wij proberen elkaar uit te dagen in onze kennisgroepen.

Verder organiseren we diverse activiteiten buiten ‘het werk’ waaronder een jaarlijkse sportdag, zomerstop BBQ, kerstdiner en het eindejaarsweekend. Alle activiteiten gericht op teambuilding zijn niet verplicht maar ook niet vrijblijvend.


Tijd en plaats
Inzetduur: Vast Noord Nederland