Netwerk en Sharefile specialist

Het gaat hard met AC Plus Automatisering! Vanwege de structurele groei in diverse projecten bij onze opdrachtgevers in Noord Nederland zijn wij op zoek naar meerdere Citrix specialisten.

AC Plus helpt organisaties in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van virtuele werkplekconcepten. Wij geloven in een universeel werkplekconcept die onafhankelijk van device, plaats en tijd beschikbaar is. Een universeel ontwikkelde werkplek die de gebruiker een compromisloze beleving biedt in vormgeving, performance & beschikbaarheid maar ook veilig en schaalbaar is.

Onze overtuiging sluit naadloos aan bij de oplossingen van Citrix. Dat is waarom Citrix en
AC Plus een uitstekende relatie hebben opgebouwd waarin we veel investeren. Naast een actief beleid op educatie & ontwikkeling werken wij ook aan diverse Beta-projecten. Elk jaar gaan de Citrix specialisten van AC Plus naar de diverse Citrix events in Amerika gericht op kennisdeling, productontwikkeling & netwerken.

Functiebeschrijving

Als Netwerk specialist adviseer je onze klanten in het bouwen, beheren en uitbreiden van complexe infrastructuren. Hierbij kun je denken aan geclusterde datacenters met hoge beschikbaarheidseisen en vele duizenden connecties per seconde.

Je bent een ervaren troubleshooter en ervaren in een breed scala aan logging en monitoring tools. Je favoriete tools heb je zelf gemaakt. Je hebt kennis van Citrix ShareFile of bent bereid om deze materie je eigen te maken.

Citrix ShareFile is de meest complete data sharing & synchronisatie oplossing verkrijgbaar in de markt. Met ShareFile realiseer je een veilige opslagzone via de cloud waarin medewerkers, klanten en relaties eenvoudig bestanden kunnen delen. Bestanden die benaderbaar zijn via API, web en mobile.

Functie-eisen
  • Aantoonbare ervaring in het ontwerpen van enterprise architecturen of SaaS netwerken
  • Aantoonbare kennis en ervaring met QoS, DNS, BGP, OSPF, VPN, SSL configuraties en HTTP load balancing
  • Aantoonbare kennis en ervaring met Citrix NetScaler (MPX, VPX), Cisco WAN routers (Nexus 5000, 7000, 900), Cisco LAN switches (Catalyst 3560, 6500), Juniper routers (SRX 3400/3600, MX 240/480), en Cisco ASA/PIX firewall
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau (bv Informatica)
  • CCNA of CCNP certificering is een pre
  • Kennis en ervaring met Windows en Linux server beheer is een pre
  • Kennis en ervaring met PowerShell en Shell scripting is een pre
Arbeidsvoorwaarden

Een leuke, interessante baan, waarin jij de regie hebt over je eigen groeimogelijkheden binnen onze organisatie. We bieden goede arbeidsvoorwaarden in lijn met het functioneringsniveau binnen een hechte no-nonsense cultuur met een grote mate van zelfstandigheid.

Wij werken uitsluitend in Noord Nederland. Beperkte reistijd vinden we namelijk belangrijk. Zo blijft er voldoende tijd over voor gezin en recreatie. Een balans die onmiskenbaar is om goed te kunnen functioneren. Kennisontwikkeling is naast het werk(gebied) ook een speerpunt van
AC Plus. Wij proberen elkaar uit te dagen in onze kennisgroepen.

Verder organiseren we diverse activiteiten buiten ‘het werk’ waaronder een jaarlijkse sportdag, zomerstop BBQ, kerstdiner en het eindejaarsweekend. Alle activiteiten gericht op teambuilding zijn niet verplicht maar ook niet vrijblijvend.


Tijd en plaats
Inzetduur: Vast Noord Nederland