Office 365 Specialist

Functiebeschrijving

Als Office365 specialist adviseer jij onze opdrachtgevers in complexe vraagstukken gericht op architectuur, productiviteit en mobiliteit. Je werkt aan uitdagende Office 365 & SharePoint projecten voor verschillende opdrachtgevers. Je legt hierbij de focus op migratietrajecten, zoals on-premise naar online en fileshare naar onedrive of ShareFile migraties. Je stelt migratieplannen op, voert migraties uit, levert de documentatie op van de nieuwe omgeving en draagt deze goed over aan de beheerders. Jouw aandacht gaat in dit proces voornamelijk uit naar de daadwerkelijke migratie van de omgeving. Jij hebt passie voor technologie, werkt nauw samen met je vakbroeders binnen AC Plus en hebt daarnaast oog voor details.

Functie-eisen
  • Afgeronde opleiding op HBO werk- en denkniveau
  • Ruime ervaring met SharePoint, Office 365, OneDrive, Powershell en Azure
  • Ervaring met migratietools (bijv. ShareGate of AvePoint)
  • Ervaring met het configureren van SharePoint op basis van de wensen van de klant
  • Kennis van Agile/Scrum
  • Je krijgt energie van leuk werk
Arbeidsvoorwaarden

Een leuke, interessante baan, waarin jij de regie hebt over je eigen groeimogelijkheden binnen onze organisatie. We bieden goede arbeidsvoorwaarden in lijn met het functioneringsniveau binnen een hechte no-nonsense cultuur met een grote mate van zelfstandigheid.

Wij werken uitsluitend in Noord Nederland. Beperkte reistijd vinden we namelijk belangrijk. Zo blijft er voldoende tijd over voor gezin en recreatie. Een balans die onmiskenbaar is om goed te kunnen functioneren. Kennisontwikkeling is naast het werk(gebied) ook een speerpunt van
AC Plus. Wij proberen elkaar uit te dagen in onze kennisgroepen.

Verder organiseren we diverse activiteiten buiten ‘het werk’ waaronder een jaarlijkse sportdag, zomerstop BBQ, kerstdiner en het eindejaarsweekend. Alle activiteiten gericht op teambuilding zijn niet verplicht maar ook niet vrijblijvend.


Tijd en plaats
Inzetduur: Vast Groningen