Dit is ons verhaal

Ons verhaal begint in 2010, we gaan dus al even mee. Je kunt goed met ons werken omdat we eerst naar de vraag luisteren. Lachen doen we ook graag. We werken met onze hersenen én vanuit ons hart. AC Plus heeft oprechte aandacht voor ambitie, creatie en slimme automatisering.

Missie

AC Plus behoort tot de beste IT dienstverleners op het gebied van leuk werk en persoonlijke ontwikkeling in Noord-Nederland. Oprechte aandacht voor mensen, wensen en ambities staan centraal. Kortom, we vinden het belangrijk om mensen in hun kracht te zetten.

Visie

We geloven dat werk niet zozeer een plek is, maar iets wat je doet. De technische oplossingen die wij uitdragen past bij deze filosofie. Wij helpen onze klanten om overal met elkaar te kunnen werken, onafhankelijk van plaats, tijd of device.

Samen kijken wat we voor jou kunnen doen?


Aanpak

Wij geven mensen de technologie én vaardigheden om succesvol te kunnen zijn in hun werk. We maken heldere keuzes. Het ’aanzetten’ van meer technologie zorgt niet automatisch voor vooruitgang. Met dat gegeven in ons achterhoofd realiseren we slimme én veilige oplossingen.

Wat we doen?

Samen een plan maken?

Wij zijn graag de kruiwagen naar je nieuwe baan!

Ja, ik kom graag eens langs!